Varsapp Kampüste #1

05-01-2022 17:06
Varsapp Kampüste #1
                                        Varsapp
             Kampüste #1 
 Merhaba Varsapp takipçileri, bugün sizlere oldukça keyif aldığımız üniversite işbirliklerimizden bahsedeceğiz. Ürün ve kiralama politikamızda üniversite öğrencileri odak noktalarımızdan birisi. Ev ve yurt süreçlerinden tutun sınav haftalarına kadar karşılaştıkları sorunları oldukça iyi biliyoruz. Halihazırda ekibimizin çoğu da öğrenci ve bu tarz sıkıntılarla karşılaşmakta. Öğrenci dostu bir iş modeli geliştirmek bu yüzden ilk başlardan itibaren hedefimizdi. Bu yüzden de üniversiteler ve öğrencilerle iletişimde olmaktan çok mutluyuz!
Bu çerçevede çoğu üniversitenin etkinliklerinde yer aldık. Bunlara İstanbul Aydın Üniversitesi'ndeki Yazılım ve Yazılımda Girişimcilik etkinliğini örnek verebiliriz. Etkinliğin başından sonuna kadar özel bir ilgiyle karşılandığımızı belli etmek isteriz.  Zeynep etkinlik sırasında kendi girişimcilik serüveninden ve Varsapp'in hikayesinden bahsetti. Kendisi hem genç hem de bir kadın girişimci olarak hedeflerin o kadar da uzak olmadığını kısa bir süre önce kendisinin de öğrenci olduğunu belirtti. Temelinde bir yazılım etkinliği olan etkinlikte bir yazılımcı olmadan Varsapp'in yazılım sürecinde yaşadıklarına da değindi. Bu da dinleyicilerden karşılık bulmuş olacak ki bolca soru ve olumlu tepkiyle karşılaştık. Beraber çalıştığımızı hissettiğimiz genç üniversite öğrencileriyle bu tepkileri almak bizi oldukça mutlu etti. Öyle ki birkaç çalışma teklifi bile aldık! 
Başka bir etkinlik de İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nin Medeniyet Kariyer Zirvesi'ydi. Hedef kitlemizle bire bir iletişime geçme şansı yakaladığımız, verimli bir etkinlikti bizim için. Zeynep de bir kadın girişimci olarak kadınların sektörde yer almasının önemini de anlatan bir konuşmayla bizi duygulandırdı. Bir yandan da kendisinin öğrenci sanılması da kendini çok mutlu etti! Gençlerin dünyayı olumlu yönden geliştireceklerini biliyoruz ve bu doğrultuda da onlarla çalışıyoruz. Zirvede de coşkulu genç bir kalabalık görmek bizi mutlu etti diyebiliriz. 
Gittiğimiz öteki etkinliklerde yaşadıklarımızı da sizinle paylaşmaya devam edeceğiz. Takipte Kalın!
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.