Varsapp Güvenilir Mi?

18-11-2022 15:27
Varsapp Güvenilir Mi?

Varsapp, günlük eşyaları güvenle kiralayabileceğiniz ve eşyalarınızı kiraya vererek para kazanabileceğiniz bir platform. Aynı zamanda, Türkiye'de ilk kez kişiden kişiye güvenli bir şekilde eşya kiralama platformudur. Varsapp güvence sistemi ve sigorta seçeneği ile güvenli bir şekilde ürün kiralayabilir ve ürünlerinizi kiraya verebilirsiniz.


Teslimat sürecimiz hakkında bilgi almak isterseniz yazımızda açıklıyoruz :) 


Varsapp, DenizBank’ın Deniz Akvaryum girişim merkezininin NEOHUB girişim hızlandırma programından mezun, Vestel, Mugo, Monster Notebook, Migros gibi kurumsal şirketlerle sizlere daha fazla ürün çeşitliliği sağlamak için iş birliği yapmaktadır.

Kiralama Sürecini Nasıl Daha Güvenilir Yaptık?


Ürününüz, kiraya verildiğinde kiralayan kişi 2 saat içerisinde ürünü kontrol edip hasarı varsa bize bildirmek durumunda. Eğer bildirmemişse, ürününüz sağlam gitmiş demektir. Kiralama süresi bittiğinde ve ürün size geri döndüğünde bize 2 saat içerisinde kontrol edip hasar durumunu bildirmek durumundasınız. Kiralama sürecinizde herhangi bir sorun yaşarsanız, Varsapp güvence sistemi ile; tamir edilebiliyorsa ürününüzde yaşanan hasar bedeli, tamir edilemiyorsa ürünün ikinci el satış bedeli kiralayan tarafından karşılanır.


Kart bilgileriniz için, onayınızla birlikte, kişisel bilgilerinizi KVKK kapsamında korur ve saklarız. Kart bilgilerinizi Varsapp dahil kimse göremez. Kart bilgileriniz doğrudan PayTR sunucularına iletilerek güvenli bir şekilde tutulur. PAYTR sisteminde güvenli şekilde saklanan kiralayan kişinin kartından hasar durumunda ikinci el satış bedelini bir sinyal göndererek alabiliyoruz. Kredi kartlarının provizyon ve eksi bakiyeye düşme özelliği sayesinde kartta para veya limit olmasa dahi bu bedeli temin edebiliyoruz bu yüzden kiralamalarda sadece kredi kartına izin verip güvenliğinizi arttırıyoruz.


Varsapp olarak kullanıcılarımızın güvenliği bizim önceliğimiz olduğu için bu konu ile ilgili olarak geliştirdiğimiz güvence sisteminde, kiralayanın gerçek kişi olduğunu anlayabilmek adına 0.01₺ deneme çekimi ödeme sistemimiz tarafından yapılmaktadır. Bu tutar, sonrasında size iade edilmektedir. Kiralama yaparken kartınızı bloke etmiyor, bir depozito ücreti de almıyoruz.


Her türlü teknik sorun ve soru için info@varsapp.com mail adresinden veya sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Sıkça sorulan sorularımız için ise burdayız :)

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.