Ben Ahmet, Logitech G29 Kiralıyorum! - Varsapp

02-05-2024 07:36
Ben Ahmet, Logitech G29 Kiralıyorum! - Varsapp

Selamlar, ben Ahmet. Sizlere Varsapp ile tanışma hikayemi anlatmak istiyorum. İlk olarak Varsapp’in ne olduğundan bahsedebilirim. Varsapp, güvenli kiralama sistemiyle eşyaları kiralayabileceğiniz ya da eşyalarınızı kiraya koyabileceğiniz bir girişim. Bu girişimle tanışma hikayemin başlangıcı ise bir reels aracılığıyla gerçekleşti.


Aklımda hafta sonu için eğlenceli bir plan vardı. O sırada bu plan aklımdayken Instagram’da takılıyordum. Daha sonra önüme düşen reels, ürünleri satın almak yerine kiralayabileceğim bir girişimden söz etti. Ben de merak edip web sitelerine baktım.


Uzun zamandır almayı düşündüğüm Logitech G29’u web sitesi içinde kiralama seçenekleriyle görmek beni epey şaşırttı ve heyecanlandırdı. Yeni bir bakış açısı geliştirmeme, ürünleri satın almadan önce kiralamama olanak tanıyan bir girişimi tanıma fırsatım olmuştu. Tabii hemen kiralamaya geçmeden önce Varsapp’e güvenmem gerekiyordu. 


Varsapp’in güvenli kiralama sistemi, bu noktada çok yardımcı oldu. Beni kiralama yolculuğunda en çok motive eden noktaydı diyebilirim. Kiralayacağım ürüne güvenimin artmasında sistemin özenli işleyişi ve anında destek alabileceğim bir yapıya sahip olmaları önemliydi.


Destek sistemi üzerinden sorularıma anında yanıt alabilmek, kiralama sürecinin net bir şekilde açıklanması ve uygun fiyatlı kiralama seçenekleri; ürünü satın almak yerine bir süre kullanmanın mantıklı olduğunu gösterdi. Ben de hazır hafta sonu plan yapmışken birkaç günlük kiralamaya karar verdim.

Neden Logitech G29 kiralıyorum?

Logitech G29 kiralama isteğimde birçok etken var. En başta gerçeğe yakın bir sürüş deneyimini oyunlarda yaşamak isteğim etkili. Özellikle direksiyonla sınırlı kalmayıp pedallardaki hissiyatı da çok merak ediyordum. Aynı zamanda arkadaşlarımla geçirmek istediğim eğlenceli bir hafta sonu için bu ürünü deneyimlemek güzel olacaktı.


Uzun zamandır yarış oyunlarına olan tutkumun farkındayım. Yine bilgisayarlardan ya da diğer oyun konsollarından bu deneyimi yaşıyordum ama gerçekle pek yakın değildi. Sonra Logitech G29’u görünce kesinlikle bunu deneyimlemem gerektiğini anladım. Tabii direkt satın almak için bütçem yoktu. Bu sebeple sürekli erteliyordum.


Varsapp’le tanışınca ve Varsapp’te bu ürünü görünce kiralamam gerektiğini hissettim. Bu sebeple Logitech G29’u kiralamaya karar verdim. 

Günlük ne kadara Logitech G29 kiralıyorum?

Öncelikle Varsapp üzerinden yapacağımız kiralamaların her ürün için belirlenmiş bir ücreti olmadığını söylemek isterim. Ürüne ve özelliklere göre fiyat değişiyor. Logitech G29 için de durum böyle. 


Varsapp üzerinden yaptığım incelemeler sonucu ürünü tek başına ve bir set halinde kiralayabileceğimi gördüm. Tek olarak günlük kiralama ücreti 290 TL iken set halinde 480 TL şeklinde. Siz de bütçenize uygun ve kiralamak istediğiniz eşyaları bu şekilde farklı seçenekler arasından tercih edebilirsiniz.


Logitech G29 ile eğlenceli bir süreç geçirdikten sonra çevremden çok sık nasıl kiralama yaptığıma ilişkin sorular aldım. Her ne kadar kayıt süreci Varsapp tarafından net olarak açıklansa da kendi deneyimimden bahsetmek isterim.

Varsapp ile güvenli kiralama sistemini nasıl deneyimledim?

Varsapp’i araştırdıktan ve kiralamak istediğim ürüne karar verdikten sonra hangi aşamaları gerçekleştirmem gerektiğine baktım. Bu noktada e-ticaret sitelerinde alışık olmadığım zorunlu kayıt olmayı keşfettim. Özellikle kiralama yapacağım için böyle bir zorunluluk tanımlanması güvenimi daha da arttırdı. Sistem içinde herkes kayıtlı olduğu için herhangi bir sorunla karşılaşmayacağıma emin oldum.


Tabii şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Varsapp içinde hem eşyalarını kira için listeleyenler hem de Varsapp tarafından listeye verilen eşyalar var. Dolayısıyla kimi durumlarda Varsapp kiraya koyan kişiyle aranızda oluyor. Bu durumda her iki tarafın da bu güvenli kiralama sisteminden en iyi şekilde faydalanmasını destekliyor.


Bunları deneyimleyerek keşfedince bir sonraki kiralamalarım için daha da heyecanlandım. Hem beni hem de kiralayan kişiyi koruyan bir sistemle daha önce karşılaşmamıştım. Çevreci, gereksiz harcamaları azaltan ve bütçe dostu bir girişim olması da cabası! Eğer siz de deneyimlemeyi düşünüyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum. 


Sevgiler.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.